Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 16 augustus 2012

onweer


Gisteravond lagen we net goed en wel in bed toen het onweer los barste.... En omdat onze blonde belg de laatste twee jaar steeds angstiger wordt als er geknald wordt (vuurwerk) of als het onweert lagen we eigenlijk te wachten of we hem zouden horen. En jawel hoor tegen 12 uur hield hij het niet meer. We zijn er toen maar weer uit gegaan. En eigenlijk niet allen voor hem maar ook omdat het wel erg tekeer ging. En ik ben latijd een beetje bang dat als er iets gebeurd ik niet snel genoeg ben. Dus maar weer aankleden, laarzen aan. Handtas met de belangrijkste dingen bij de hand. En zo zaten we dan tot een uur of half twee in de kamer met een hond die niet wist waar hij het moest zoeken van angst. Gelukkig zakte het onweer snel weer af maar we hebben nog een hele tijd gezeten tot de angst bij Verdi wegzakte. Om 2 uur nog maar een keer proberen en gelukkig bleef het de rest van de nacht rustig.... 

4 opmerkingen:

marga zei

He waarom moet dat onweer altijd s'nacht komen. Hier is het redelijk rustig gebleven.
Kan mij voorstellen dat je er niet blij mee was.
Groeten
Marga

Els koetsier zei

Bij jullie ging het dus erg tekeer.Voor honden is het altijd vervelend als er onweer is. Hier bij ons viel het gelukkig allemaal mee, weinig tot geen last gehad van onweer.

Floor zei

In Utrecht ook geen onweer en geen druppel regen gevallen.
Mijn hondje is ook als de dood voor onweer.
Weet je wat ze dan doet? Lekker onder het dekbed bij mij in bed kruipen.
Dan ziet ze geen fltsen en hoort ze het minder.
Maar zo'n grote hond.... dat vraagt om een groter bed.
Groetjes,
Floor

Chris zei

Dat doet me herinneren aan de vakanties op de boerderij in Gramsbergen, toen ik daar als kind in de zomer vaak logeerde. Als het onweerde, moesten we op de Deel zitten.
Onze Max is nu zo ver doof dat hij het onweer niet meer hoort. Gelukkig maar voor hem, want hij wist dan ook niet waar hij het zoeken moest. Hij is één keer verschrikkelijk geschrokken van een vuurwerk knal die precies voor het raam van zijn slaapplaats afging. Sinds die tijd was het gebeurd!