Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

vrijdag 10 augustus 2012

fotoshootDit is Candy, de pony van onze kleindochter. Voor haar verjaardag wilde ze geen cadeau maar graag een fotoshoot van haar pony. Waarom? omdat ze langzamerhand te groot wordt voor Candy en als ze wil blijven rijden dan zal ze binnen niet al te lange tijd toch een grotere pony moeten hebben. En Candy zal dan helaas naar een nieuwe eigenaar moeten. En dat zal best pijn doen want hij was haar eerste. Haar skattie....
 En daarom de fotoshoot....
Het is een heel mooie reportage geworden. Hier een paar van mijn favorite foto's.Morgen doet ze mee aan de regiokampioenschappen van Overijssel in het onderdeel dressuur. En dat wil ik wel heel graag meemaken. En dan heel stilletjes droomt oma van een kleindochter die daar heel goed in wordt...... Maar ja wat wil je als net een paar dagen eerder tijdens de olympische spelen Nederland zilver heeft gehaald. Wat waas dat genieten.... Maar morgen zal ik nog meer genieten van mijn kleindochter dat weet ik zeker.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtige foto's van ruiter en paard(pony)!
Afscheid nemen is altijd moeilijk,vooral als je een sterke band hebt.
zonnige dag.
groetjes,Truus uit Drenthe

Chris zei

HOE IS HET GEGAAN??? Ik vind het een prachtige verjaardagswens! Oh, wat zal dat moeilijk worden om afscheid van zo'n dierbaar paard te nemen. Hoe oud is Candy en hoe lang heeft ze hem gehad? Ik heb ook enorm genoten van de dressuur op de OS. Geweldig!!

Els koetsier zei

Wat een prachtige reportage Yvon van je kleindochter met haar paard.

marga zei

Wat een mooie kleindochter samen met haar paard.
Daar kun je toch heel erg van genieten en daaar mag je heel trots op zijn hoor.
Groeten
Marga

Floor zei

Ben benieuwd hoe het gegaan is met de wedstrijd van je kleindochter op haar mooie paardje.
Wat jammer dat zo'n beestje niet kan meegroeien.
Lijkt me heel erg om hem te moeten verkopen, maar twee is een beetje veel misschien.
Misschien mag hij bij oma en opa bij de andere pony's staan?
Groetjes,
Floor