Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 8 mei 2011

Quiltvakantie Denemarken - deel 3

a een rustige , maar produktieve dinsdag lekker thuis zijn we woensdag de hele dag naar Arhus geweest.  Onze gids was Winnie die ons door de stad heen loodste. In elke winkel waar we kwamen was zij onze tolk en wat er ook gevraagd werd zij vertaalde het. Geweldig wat hadden we een geweldige gids die dag.
IMG_0946 
We hebben een quiltwinkel, een wolwinkel en een borduurwinkel bezocht. Wat een schitterende dingen hebben we gezien en gekocht.
IMG_3419 
IMG_3475 
 IMG_0949
In de borduurwinkel zagen we deze wel heel bijzonder geborduurde sloffen.
IMG_3507 
Tussen de middag hebben we heerlijk gelunched bij "the green corner". Er was zoveel heerlijks dat we echt niet wisten wat te kiezen.
IMG_3453 
We hebben allemaal ook nog een poosje zelf Arhus kunnen verkennen. En Anica deed dat zo op haar manier.

IMG_0951 
 Als een volleerd paparazzi rende ze met de camera in de aanslag En fotograferen kan ze.
Het was een geweldig gezellige maar oh zo vermoeiende dag. 'S middags nog heerlijk met elkaar op een terasje iets gedronken en toen was ook deze heerlijke dag weer voorbij.
IMG_0988 
Wat gaat zo'n vakantie toch snel. Alweer woensdagavond.Tegen zeven uur kwamen we thuis en gelukkig hoefden we niet te kopen. De luchtr was zo uitgebreid geweest dat we met een broodje konden voldoen. Maar dat betekent niet dat er niets meer werd gedaan. Oh nee.....
IMG_0894 
En ook deze dag werd afgesloten in de kleine uurtjes......
IMG_3457 

Geen opmerkingen: