Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 22 mei 2011

Zentangle stitcherie - affo


Zoals jullie in een eerder logje hebben kunnen lezen ben ik helemaal into het tekenen van zentangles. Het is de bedoeling om er ook op quiltgebied iets mee te gaan doen. Zowel met de hand als machinaal. Omdat het lekker zomer is ben ik eerst bezig gegaan met het handwerk. En de eerste stitcherie zentangle is af……  Ik heb eerst het patroon met een hele fijne micronpen op stof getekend en daarna heb ik het gestiched…..


Ik ben met een niet te ingewikkeld patroon begonnen en heb ontdekt dat het heel leuk is….
Dus er zullen nog vele volgen en daarna? Daarna ga ik ze in een quiltje verwerken….
Hier nog een detailfoto. In heb ecrustof gebruikt en wil alleen met zwart dmc stitchen. Ik gebruik maar 1 draadje anders wordt de stitcherie te dik en het patroon niet echt mooi.

Geen opmerkingen: