Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 14 augustus 2011

Bijna leeg

Het afgelopen weekeind is er hard gewerkt in de tuin."Ooit" zag hij er ZO uit.Bellen blazen
HPIM1118 
En na dit weekeind?
 IMG_1537
IMG_1532
Alle struiken zijn of verplant of zover teruggesnoeid dat ze morgen gemakkelijk met een kraan kunnen worden verwijderd. Ook de mooie bol-esdoorns moesten er aan geloven.
HPIM2217 
IMG_1520 
IMG_1530 
De vier statige taxusbomen zijn ook ter ziele.
Het terras en de paadjes worden er vandaag uitgehaald. We kunnen eecht niet meer terug…. Maar… wat is het ineens licht en vlak  achter het huis. Toen de struiken er nog stonden had je allerlei doorkijkjes.
Nu pas kun je zien dat het echt wel een heel groot stuk is .  Maar ja…. soms moet je eerst iets af breken voor je weer iets op kunt bouwen.
Het zal de komende wekenen alleen maar erger worden…..

Geen opmerkingen: