Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 6 februari 2012

HOERA!!!!! We zijn over......

Vrijdagmiddag was alles dan klaar.... Klaar om over te huizen van het oude naar het nieuwe gedeelte van het huis. DH heeft zaterdag ontzettend hard gewerkt. Kast voor kast leeggehaald, schoongemaakt, versleept en weer ingepakt. Ik heb de nieuwe keuken ingepakt. Minie was zo lief om de weekeind boodschappen voor mij te halen zodat ik daar niet achteraan hoefde. Dat scheelde heel wat energie. Heerlijk dat ik bijna alles kan bereiken met de trippelstoel. Ik merk nu al dat dat zoveel energie scheelt. Zoveel ruimte. Ik kan overal moeiteloos bij komen en ook in de keuken kan ik alles doen vanuit de trippelstoel. Ik kan hem electrisch op hoogte stellen zodat ik zowel zittend aan het aanrecht kan werken maar ook bij de laagste laden kan.
Zaterdagavond konden we al heerlijk genieten van wat onze nieuwe woonkamer is....
Omdat we nog geen verwarming hebben en de houtkachel pas vandaag zou komen moesten we ons behelpen met een warmte kanon. Een beetje luidruchtig maar het gin goed. Ondanks dat het buiten vroor dat het kraakte hadden we het behagelijk warm.
Maandag werd de kachel geplaatst en konden de laatste meubelstukken worden overgebracht.
Eindelijk een heerlijk branden houtkachel.
En als alle lampen aan zijn (bijna dan want we moeten nog wel achter een paar mooie lampen voor boven de tafel aan) is het zo gezellig........ Het is nog wel een beetje rommelig omdat er nogal wat boeken moeten worden uitgezocht. Tot er een grote boekenwand komt kunnen niet alle boeken een plekje vinden.
Hier een kleine impressie.....9 opmerkingen:

Bianca zei

Oh, wat fijn voor je!! Na al dat gebouw en in de rotzooi zitten nu van jullie warme nieuwe kamer genieten. Erg mooi geworden en gezellig ingericht.
Geniet er van! En op naar fase 2 dan maar....

Heleen zei

Wat een heerlijke ruimte! En wat ziet het er gezellig uit! Fijn dat je nu vanuit je stoel overal bij kan! Daar was het toch allemaal oook om begonnen. En ruimte geeft ook rust! Genieten meid!!

Ineke zei

Gezellig hoor, hardstikke fijn voor je.

Christina Fokkema zei

een groter contrast is haast niet mogelijk. Meid wat een ruimte.

Sabine Hoogkamer zei

Wat heeeeerlijk dat je eindelijk kunt genieten, na zolang in de "rommel" en "in afwachting van".
Tuurlijk, het moet weer een beetje "eigen" worden. Het zal best een beetje onwennig zijn, het gevoel alsof je in een vakantiehuisje zit in je eigen huis. Maar alles zal vanzelf weer een plekje vinden.
Maar al heeft nog niet alles zijn eigen plekje, ziet het er toch al wel erg leuk uit hoor. Wat een ruimte!
Én heb je je vaatwasser al uit kunnen proberen?

Hennie Schutter-Weening zei

Dat ziet er mooi ruim en gezellig Yvon. Van zo'n grote ruimte heb je een boel gemak.

Floor zei

Gefeliciteerd Yvon! Heerlijk dat het nu af is!
Ziet er gezellig uit, hoewel ik persoonlijk nog een wat groter kleed zou neerleggen voor wat "warmte".
Lekker die houtkachel nu met die kou.
Geniet er van!
Groetjes,
Floor

Zonnebloemetje zei

Wat ziet het er gezellig uit! hihi in deze kou voor een knapperd haardvuurtje zitten met een glas wijn is zekers geen straf! Perfecte timing :-)
En wat is Verdi een heerlijke eigenwijze hond! Geweldig!
Geniet er maar van, dat hebben jullie verdiend na al dat harde werken.

Noa zei

oh wat fijn dat nu alles klaar is en het was het wachten wel waard het is erg gezellig geworden