Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 1 februari 2012

terugblik

Gisteren was het vijf maanden geleden dat er met de verbouwing is begonnen. De tuin was al eerder leeggehaald en ook de grond was al weggegraven. Maar 30 augustus 2011 werd er met het GROTE werk begonnen. Even een terugblik.


Zo...... er verder ga ik niet. Op dit moment wordt alles voor e laatste keer gestuukt. Morgen wordt de keuken verder afgemaakt. Vrijdag grote schoonmaak en dan kunnen we beginnen met de inrichting. Maandag wordt de houtkachel geplaatst en de eerstvolgende foto's? Mmmm die zullen een kleine indruk geven hoe alles eruit ziet als er wat meubels instaan.

5 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Nu dat word schitterend, je hebt een heel nieuw huis erbij gebouwd.

els koetsier zei

Waauw Yvon wat word je keuken mooi.

Ineke Hulzebos zei

Het ziet er erg mooi uit, moet je nagaan hoe mooi het straks is, als het helemaal klaar is. Groetjes,
Ineke Hulzebos

Bianca zei

k Ben ontzettend benieuwd!
Leuk om al die foto's te hebben he? Ik heb ook tijdens verbouwingen en het bouwen van de garage telkens fotos gemaakt. Leuk voor later.
Kun je het nog wel een beetje warm houden daar??

Heleen zei

Wowww, 5 maanden alweer. Maar er is enorm veel gebouwd. Bijna een heel huis. En wat wordt je keuken ook prachtig. Een heel leuk overzicht! Kun je tevreden op terug kijken. Volgende week fase 2! Spannend!!!

Er is een fout opgetreden in dit gadget