Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 20 december 2010

Winter

Wow wat hebben we al een boel winterweer achter de rug. Ons weggetje is een regelrechte ijsbaan. Gelukkig hebben we winterbanden want anders.....
IMG_0534
En wat een vogels komen er af op al het voer wat we rondom huis hebben. Zo leuk.... Ze vechten de hele dag om het voer. Domme beesten. Kost alleen maar energie.
PC181947 
Vrijdagavond zouden we naar onze buren (die in het bos achter ons huis wonen) op visite. Met de auto is er echt geen doorkomen aan dus zijn we wandelend gegaan. Oh wat was dat geweldig leuk. Vooral toen we terug liepen. Midden in de nacht, heldere hemel, witte sneeuw. Echt, je hebt geen zaklantaarn nodig.
PC191950 
 
En dan vandaag.... groter verschil kan er niet zijn. Wat een grauwe, mistige dag.
IMG_0537 
 
Hopenlijk schijnt morgen de zon.....

Geen opmerkingen: