Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 24 juli 2011

Het was een gezelige verjaardag

Gisteren werd kleinzoon 12 jaar. En daar moeten opa en oma natuurlijk bij aanwezig zijn. We waren er voor hij uit school thuis kwam. En toen kon het feest beginnen. IMG_1178
Ofwel… het uitpakken van de cadeau's. Hij is dit jaar echt op zijn wenken bediend. Wat hij vroeg, heeft hij gekregen dus zijn dag kon niet meer stuk.
IMG_1195
Na een gezellige maaltijd met de hele familie en een paar vrienden… Hij had gekozen voor zelfgemaakte hamburg ers met alles er op en eraan..),
IMG_1217
was het tijd voor hem om te vertrekken. Want die avond ging hij met vader en zus naar FC-Twente…. Een mooiere afsluiting van een verjaardag kun je je als 11-jarige Twente-fan toch niet bedenken.
Maar voor wij vertrokken gaf kleindochter nog een klein "concertje". Ze speelt nu een jaar piano en ze vindt het leuk om te doen. En… het klinkt al heel goed….

Geen opmerkingen: