Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zaterdag 26 november 2011

Na 1 dag...


 gaf de laptop afgelopen weekeind weer de geest. Gelukkig kon ik hem vrijdagmiddag weer ophalen. Dus ik ben erweer.... Er is rondom the5oaks de afgelopen weken heel hard gewerkt. Maar voor mij mag het nog wel sneller......
Hier een foto van de stand van zaken zo'n twee week geleden. De kozijnen zitten erin en de metselaars zijn druk aan de gang geweest. Je krijgt al een goed idee hoe het gaat worden.....
En terwijl er rondom the5oaks door heel veel mensen heel hard word gewerkt is er 1 wezen dat gewoon door alles heen slaapt. Onze blonde belg  laat het koud wat er allemaal gebeurd. Als hij maar op tijd zijn natje en zijn droogje krijgt en af en toe wordt uitgelaten dan is het hem wel best.
En dat er hard is gewerkt laat het onderstaande filmpje wel zien. Dit zijn beelden van zo'n twee weken geleden.  Toen zijn de metselaars druk bezig geweest. Inmiddels is er nog veel meer gebeurd maar dat zien jullie in een volgend bericht....3 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

Het is in ieder geval al duidelijk waar de kachel komt Meid, wat gaat het snel. Maar het is wel een complete bouwput bij jullie.

Hopelijk kunnen jullie dit weekend wel de rust vinden om jouw verjaardag te vieren.

Floor zei

Gelukkig dat je laptop het weer doet, want wat moet je tegenwoordig toch zonder.
Het lijkt al best een echt huis hoor, even een dakje er op een klaar!
Nou ja, nog wat meer, maar het ziet er best al goed uit.
Groetjes,
Floor

Daniëlle zei

Ohhh er zijn werkpaarden en slaaphonden hihihi!!! Maar het gaat er al als een echt huis uitzien zo he?! Enne alsnog van harte!!! Dikke knuffel, liefs, Daniëlle

Er is een fout opgetreden in dit gadget