Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 22 december 2011

Kerst in de Buurtschap

Dit jaar voor de tweede keer heb ik me opgegeven voor het kerst bakjes maken in de "buurtschap". De buurtschap is die van Oud Bergentheim. Het is altijd een gezellige avond. Je ontmoet de bewoonsters van de buurtschap en je kunt even bijkletsen als het zo uitkomt. Met elkaar ben je lekker bezig en aan het eind van de avond bewonder je elkaars resultaten.
Het leuke is dat de avond wordt gehouden in de schenkerij van minicamping Schottinck . De schenkerij is onderdeel van de minicamping die in de buurtschap Oud-Bergentheim ligt. Dus een thuiswedstrijd. Ook dit jaar was het weer een gezellige avond en de kerstsstukjes? Ook dit keer weer best goed uitgevallen voor een amateurtje zoals ik.


Geen opmerkingen:

Er is een fout opgetreden in dit gadget