Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 14 september 2011

Ook verhuisd?

Al meer dan  3 weken hebben bijna 400-duizend web-loggers geen toegang meer tot hun web-log. Ze zijn a.h.w. "dakloos". Ik ben één van die web-loggers. De problemen zijn nog steeds niet opgelost en het is maar de vraag als we (ooit) weer toegang krijgen, we ons web-log nog wel aantreffen zoals we het hebben achtergelaten. Zijn alle foto's er nog? alle gadets? Niets daarover is nog zeker.
Het geduld werd erg op de proef gesteld en uiteindelijk hebben heel veel besloten elders onderdak te zoeken.
Zoals jullie weten ben ook ik wegens het onbewoonbaar worden van mijn web-log verhuisd.


Heel veel web-loggers hebben noodwongen die beslissing genomen. Als je een web-log hebt en inmiddels ook ben verhuisd dan kun je dat doorgeven op de site van Uitwijkpost . Daar worden alle "adreswijzigingen" op alfabet bijgehouden. Misschien handig om deze mogelijkheid ook op je eigen (nieuwe) blog te zetten. Hoe meer mensen dit weten hoe sneller de weg naar je blog weer is gevonden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is inderdaad een probleem al de blogs waar je graag meeleest terug te vinden. Daarom de lijst op Uitwijkpost: http://uitwijkpost.wordpress.com/

Er is een fout opgetreden in dit gadget