Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zaterdag 17 september 2011

Ochtendritueel

Verdi is onze blonde labrador. Omdat we nogal afgelegen wonen komt hij niet zo vaak met andere honden in aanraking. Hij heeft (had) twee vriendjes. Joop-ie. De retriever van een vriendin die een paar keer per jaar komt logeren.

En er was natuurlijk Joris. Zijn maatje die een paar honderd meter verderop woont. Elke morgen kwam de buurvrouw langs en dan speelden die twee een poosje en liepen we de weg af. Tot 18 april. Toen is Joris aangereden en overleden. Voor Verdi een groot verlies en weken heeft hij trouw iedere morgen zitten wachten op Joris die nooit meer kwam.


Nu is er weer een opvolger voor Joris. Dexter... ook een blonde belg. Net als Verdi komt hij uit Vlaanderen. En het ochtendritueel is weer hervat want... hetklikt geweldig tussen die twee....

1 opmerking:

Bianca zei

Geweldig, die Uitwijkpost! Volgde je eerder ook, maar met het Web-log-debacle kwam daar een eind aan. Ook ik heb een andere sitenaam nu. Kom es langs als je zin hebt naar; http://biancavdwiel.blogspot.com

Groet, Bianca

Er is een fout opgetreden in dit gadget