Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 4 september 2011

De verbouwing

We zijn al een aantal jaren bezig ons voor te bereiden op: DE VERBOUWING. En eindelijk is het zover. Voordat we konden beginnen is er een heleboel voorwerk gedaan. Hoe willen we het precies. En..... is dat mogelijk. Krijgen we daar toestemming voor. Het afgelopen jaar zijn we daar vooral met het maken van tekeningen, berekeningen etc. heel erg druk geweest. Pff. wat komt er veel kijken. Het is veel meer dan een tekeningentje maken, een bouwvergunning aanvragen en voila.....

Toen we eindelijk wisten hoe we het wilden moest een stappenplan worden gemaakt. Eén van de stappen was het leeghalen van de tuin. En dat ging me best aan het hart. Want het was een heerlijke plek.....
Dus nadat alles rond was, moest stap 1 gezet worden:
Het leeghalen van de tuin. Voordat met het grote werk kon worden begonnen moest er veel worden teerug gesnoeid. Een tijdelijke vijver worden aangelegd en geprobeerd worden zoveel mogelijk kikkers te redden.

En toen was het 18 augustus. De dag dat alles eruit zou worden gehaald. En dat heeft best heel veel emotie opgewekt.

Geen opmerkingen: