Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 11 september 2011

Slim

Brrrr. Herfst
Het is nu echt herfst. De bladeren aan de bomen veranderen al weer van kleur. Het is nat. Echt nat. Niet zomers nat maar herfst nat. Overal hangen spinnenwebben. De meeste vogels zijn al naar zonniger oorden vertrokken. En wij gaan een winter tegemoet waarin er heel veel anders zal lopen dan normaal. Er wordt gebouwd. Dat betekent dat tijger (de kat) geen gebruik meer kan maken van zijn kattenluik.

Maar hij is slim. Als hij binnen wil dan gaat hij bij de schuur zitten (lekker droog onder het overstek) en kijkt net zo lang naar het keukenraam tot dat ik hem zie. ALs ik dan zwaai, rent hij naar de voordeur en op het moment dat ik die open doe glipt hij naar binnen. Als hij naar buiten wil dan springt hij op  de vensteerbank ik de keuken en beegint met zijn poot over het glas te vegen. Als ik dan opkijk spingt hij er van af en gaat voor de deur naar de gang zitten en dan rent hij voor me uit naar de voordeur. Ja, dieren zijn slim....

Geen opmerkingen: