Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 12 oktober 2011

De mais is er af.....


Voor ons begint eigenlijk het najaar (de herfst) als de mais "er af" is. Tot dat moment zitten we eigenlijk lekker beschut. En gisteren was het zover..... Altijd weer een bijzonder gezicht. En de snelheid waarmee zo'n groot stuk land wordt ontdaan van de mais is vebazend. Ik heb geprobeerd het proces in een filmpje vasr te leggen. Voor wie het nog nooit heeft gezien misschien leuk om naar te kijken. Nadat alle mais eraf is word de weg keurig schoon geveegd. .En dan.... dan hebben we weer een weids uitrzicht

1 opmerking:

Ineke zei

Hier in de buurt is het een en al mais. Vanmiddag nog moest ik over allerlei binnenweggetjes en de wagens stonden midden op de weg en ik moest door de berm, die door de tractoren kapot zijn gereden. Je zegt er bij dat de weg wordt schoongeveegd, maar hier is dat niet altijd zo. Ieder zijn werk, dat begrijp ik, maar ik ben blij als het voorbij is.