Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 23 oktober 2011

Stem je ook op mijn foto?

Mijn vrouwtjeheeft deze foto ingestuurd voor een fotowedstrijd. Het thema van de wedstrijd is:
GENIETEN.

En ze zegt dat ze van deze foto  zo kan genieten omdat het mij (VERDI) laat zien nadat ik weer helemaal ben bijgekomen van een ernstig ongeluk en  weer heerlijk langs het strand kan rennen.
Daarom mijn vraag aan jullie: Wil je a.u.b. stemmen op deze heerlijke foto van mij? Misschien wint het vrouwtje dan een hele mooie camera en kan ze nog mooiere foto''s maken.

Je kunt stemmen door op DEZE LINK te klikken.

Bedankt!!!!!!!
VERDI

6 opmerkingen:

Chris zei

Ik zou best willen stemmen Verdi, want je staat er super op, maar ik heb geen account bij f of tw of h etc. En dat wil ik ook liever niet.
Poot van Max!

Bianca zei

Zojuist op jouw Verdi gestemd hoor! Wat een leukerd en ook zo'n grappige foto! Ik heb zelf geen honden, maar zelfs ik kan zien dat hij geniet.
Ik zal nog even een linkje op mijn blog zetten, misschien dat er nog meer stemmen bij komen. Een nieuwe fotocamera is niet niks en gezien jouw liefde voor fotograferen gun ik je die van harte. Laat je het weten als je hem hebt gewonnen??
Fijne zondag verder.
Bianca

Ineke zei

Mijn stem heb je en nu maar duimen.

Inge zei

Mijn stem heb je ook.

Groetjes,
Inge

Christina Fokkema zei

ik heb gestemd op verdi.

els koetsier zei

Helaas kan ik geen stem uitbrengen, heb ook nergens een account. Jammer anders had je een stem erbij gehad,

Els Koetsier

Er is een fout opgetreden in dit gadget