Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 31 oktober 2011

Er zit beweging in....

Na bijna 7 weken niets..... lijkt het er nu echt op dat er wordt doorgewerkt... Na het plaatsen van de staalconstructie afgelopen woensdag waren er gelijk al weer twee atv-dagen.... Dus er is niets gedaan. Maar vanmorgen om acht uur reed de bus van de aannemer het erf op en kon er begonnen worden met het aanbrengen van het raamwerk voor de kozijnen en het metselwerk. Er valt niet veel te filmen en niet zoveel te zien maar ik heb toch maar een paar foto's gemaakt voor het plakboek.......Want ze hadden al wel twee kozijnen meegenomen en kan ik dus een beetje bedenken hoe dat eruit komt te zien.

1 opmerking:

els koetsier zei

Gestaag gaat de verbouwing verder. Hopelijk gaan ze nu aan 1 stuk door zonder onderbrekeningen zoals ATV en als de boel maar dicht zit voordat het slechte weer begint