Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

vrijdag 28 oktober 2011

Staalconstructie plaatsen

Eindelijk na 6 lange weken is er weer verder gegaan met de verbouwing. De afgelopen dagen is de staalconstructie geplaatst. Altijd spannend want passen de spanten wel op de ankers? Toch gaan er altijd dingetjes fout. Zoals één van de "hangers" die niet op de goede plek blijkt te zitten. Of.... een paar kleine beschadigingen aan de mooi gepoedercoate constructie. En zo zijn er nog meer (gelukkig) kleine ongerechtigheden. Maar goed, daar kun je moeilijk over doen, dat helpt niet. We moeten toch door. Dus voor de kleine beschadigingen is ons verzekerd dat die worden bijgewerkt. En de verkeerd geplaatst hanger kan worden weggewerkt als het plafond in de keuken wordt geplaatst. In ieder geval staat de constructie. Ben je benieuwd hoe dat in zijn werk is gegaan? Dan moet je zeker even het filmpje bekijken wat ik er van heb gemaakt.

En wanneer ze verder gaan? Volgende week. Dus:
wordt vervolgd.

4 opmerkingen:

Chris zei

Tjonge, wat een karwei. je hebt het mooi opgenomen hoor, heel duidelijk. Wat een precisiewerk is dat hè!

Staalcoaten zei

Ziet er goed uit, vergeet niet om te poedercoaten om de corrosie tegen te gaan! Succes

Hendrik van Vechel zei

Het ziet er zeker mooi uit. Het is belangrijk dat de staalconstructie goed en veilig word geplaatst. Anders kan er van alles mis gaan.

G van Gerwen zei

Dat je het aandurft. Montage staalconstructie is niet iedereen zijn tweede natuur zeg maar;). Wij hebben het destijds uitbesteed en nog steeds geen spijt van! Des te bewonderswaardiger van jullie!