Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zaterdag 21 januari 2012

En.... er is licht......

De verbouwing. Langzamerhand zie je steeds beter dat er aan de afwerking wordt gewerkt. De plavuizen liggen, de vensterbanken zitten er in. De spotjes in de keuken zijn aangebracht en branden. 

Gisteren is de schilder gekomen en die werkt de volgende week verder om alles te schilderen. Dus er begint schot in te komen. Ook wordt er verder gegaan met het aftimmeren. 

Voor mij kan het niet  snel genoeg  gaan voor we over gaan kunnen. Stof, rommel, voortdurend elektriciens die in en uit lopen omdat ze een kabeltje naar de meterkast moeten leggen. Oh ja... dan moeten er ook een gaten door de muren.... Stofzuiger er maar bij anders komt er weer een stofwolk. Overal tegelijk aan moeten denken. Oeps ze zijn een paar schakelaars vergeten. En er is ook vergeten dat er een stopkontakt voor de magnetron moet komen. Dus maar weer een paar sleuven maken. En of we hier al aan hebben gedacht en dat al hebben besteld. En tegelijk jeuken je handen om alles over te huizen want hier binnen is het niet gezellig meer. Maar... niet gemekkerd. Nog een paar weekjes en dan is het zover gabber gabbergabber gabber gabber Dan ziten we in het nieuwe gedeelte en kunnen ze aan de slag in het oude huis.

3 opmerkingen:

Heleen zei

Ja, je bent er natuurlijk nog niet. Als dit klaar is dan nog het andere gedeelte. Maar volgens mij wordt het allemaal zo mooi dat het zeker de moeite van alle troep waard is.

Bianca zei

Nog even volhouden. Doodmoe wordt je van al die mensen door je huis, maar als het éénmaal klaar is ben je dat weer heel snel vergeten.
Je site ziet er heerlijk lenterig uit in elk geval, heerlijk toeven hier. Heb jij ook zo'n zin in 'smorgens weer lekker buiten je bakkie koffie kunnen doen?? Ik wel, ben helemaal klaar met dit kwakkelweer.
Fijn weekend nog maar, knuffel voor je beestjes (oh, heb je die fotocamera ooit nog gewonnen met die strandfoto van Verdi??) en voor je het weet heb je je nieuwe oude huis weer voor jezelf.
Bianca

Christina Fokkema zei

och ja, en dan ben je er nog niet. Dan het oude huis nog vernieuwen. Maar dan zitten jullie wel lekker bij je eigen haard en kun je koken in je nieuwe keuken.