Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 16 januari 2012

Spoken?

Mmmmm wat is er op deze foto te zien? Het lijkt wel een spook(je)!
Als je goed kijkt zie je het spook(je) rechts op de foto..... Wat of wie is heet???
Jawel.... Tijger die de nieuwe plavuizen inspecteert.....
Daar is hij de hele avond druk mee geweest. En vooral de tuindeuren hebben grote aantrekkingskracht. Want daar kun je lekker door naar buiten kijken.
Helaas je kunt er niet door naar buiten maar het is wel errug leuk allemaal.
En als we 's morgens wakker zien we dit:
Tijgeer ligt heerlijk te slapen....! Maar waar????? Herken je het?
Goed geraden.... op zijn kussen in onze nieuwe (bijna affe) woonkamer.
Hij heeft ontdekt dat er in de (bijna affe) woonkamer een heerlijk ochtendzonnetje schijnt en dat wordt dus vast zijn nieuwe plekje. Hij is helemaal gewend.
Met Verdi gaat het iets minder snel. Nieuwe plavuizen zijn glad en daar moet hij nog wel even aan wennen. En Tijger zit hem vaak achter een muurtje op te wachten dus hij moet dubbel op zijn hoede zijn.
Maar het plezier was van korte duur. Vandaag zijn de plavuizen niet meer te zien. Weggestopt onder een dikkelaag papier (zgn stucvloer). Die beschermt de plavuizen tegen verfspatten en als de stucadoor soms zal morsen.
Vandaag zijn ze begonnen met het aanbrengen van de vensterbanken en de voorbereidingen aan het maken voor de keuken die VOLGENDE week (als alles volgens planning gaat) wordt geplaatst.
Morgen komt de kachel.   Ik kan niet wachten tot we over kunnen....

4 opmerkingen:

Bianca zei

Tijgertjes zijn goed in nieuwe plekjes verkennen. Maar begint lekker op te schieten he?! Wordt mooi joh, ook zo lekker licht allemaal. Ben heel benieuwd hoe het er ingericht en al uit ziet. Wat een ruimte, ben zeer jaloers hoor....
Geniet er van en ik kijk uit naar je volgende verslag.
Bianca

Christina Fokkema zei

Het wordt steeds meer een eigen huis zo he.

Hennie Schutter-Weening zei

Wat schiet het al lekker op Yvon.

Daniëlle zei

Allemensen wat gaat het toch hard! Kan me voorstellen dat je zit te popelen! Heerlijk die Tijger hihi, als straks dan alle spullen worden neergezet is hij ook nog wel even bezig met het aanleggen van nieuwe looproutes, dan komt de rust vanzelf weer terug. Succes joh!! XXXD

Er is een fout opgetreden in dit gadget